Comunicarea cu părinții

 

   Știm că părintii sunt primii educatori ai copiilor si trebuie sa fie activ implicați in experientele de dezvoltare ale acestora. Comunicarea eficientă înseamnă disponibilitatea ambelor părți implicate, de a oferi un feed-back și de a discuta aspecte importante ale fiecarei zi la grădiniță. Pentru noi este foarte important să menținem o legătură cât mai strânsă cu părinţii.

Metodele de comunicare folosite de noi sunt:

  • Grupurile de facebook - În ultima zi a săptămânii, părinții pot verifica pe grupul de facebook al fiecărei grupe în parte, meniul detaliat al săptămânii în curs. Tot pe grupurile respective, se va păstra în permanență o comunicare cu părinții, prin postarea unor fotografii și filmulețe din cadrul activităților zilnice.
  • E-mailuri - Părinții primesc pe e-mail informații utile, detalii legate de probleme administrative.
  • Sedințe individuale cu educatoarele - părinții pot solicita o întâlnire cu cadrele didactice și direcțiune ori de câte ori doresc să obțină informații și lămuriri legate de activitatea copilului.
  • Organizare de evenimente în cadrul grădiniței – concurs costume Halloween, organizare horă cu ocazia zilei de 1 decembrie, petrecere pentru Ziua Copilului, serbări de Crăciun și de sfârsit de an școlar, Festivalul Toamnei, etc.

         Sedințele administrative – Se discută proiectele gradiniței, activitatea copiilor               și a părinților, etc.