Știm că părintii sunt primii educatori ai copiilor si trebuie sa fie activ implicați in experientele de dezvoltare ale acestora. Comunicarea eficientă înseamnă disponibilitatea ambelor părți implicate, de a oferi un feed-back și de a discuta aspecte importante ale fiecarei zi la grădiniță/cresa. Pentru noi este foarte important să menținem o legătură cât mai strânsă cu părinţii.

Metodele de comunicare folosite de noi sunt:

  • Grupurile de facebook - În ultima zi a săptămânii, părinții pot verifica pe grupul de facebook al fiecărei grupe în parte, meniul detaliat al săptămânii în curs. Tot pe grupurile respective, se va păstra în permanență o comunicare cu părinții, prin postarea unor fotografii și filmulețe din cadrul activităților zilnice.
  • E-mailuri și sms-uri - Părinții primesc pe e-mail informații utile, detalii legate de probleme administrative.
  • Sedințe individuale cu educatoarele - părinții pot solicita o întâlnire cu cadrele didactice și direcțiune ori de câte ori doresc să obțină informații și lămuriri legate de activitatea copilului.
  • Organizare de evenimente în cadrul grădiniței – concurs costume Halloween, organizare horă cu ocazia zilei de 1 decembrie, petrecere pentru Ziua Copilului, serbări de Crăciun și de sfârsit de an școlar, Festivalul Toamnei, Summer Party, Atelierul lui Mos Craciun, etc.
  • Sedințele administrative – Se desfășoară la fiecare început de an școlar, și sunt organizate cu scopul de a ne cunoste, de a interactiona si de a aduce in discutie organigrama si programa pentru anul scolar in curs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *