Echipa noastră

 

Daniela şi Loghin Budaşcă, Fondatori Gradinita cu PP Daniela

dana si loghin

Pornind de la principiul că cea mai mare bogăţie pe care o avem pe acest pământ sunt copiii noștri, am deschis in anul 2011 Grădiniţa – Creşa Daniela, cu doar 2 copii.  Această instituţie a fost concepută ca un loc în care micuții să se simtă ca acasă, într-o familie frumoasă şi mare, în care ne putem dezvolta împreună în cele mai bune condiții. Considerăm esențială dezvoltarea unei relații de prietenie și de încredere între părinți și educatori, prin care părinții vor primi siguranța unei educații temeinice a copiilor lor. Prin îndrumare profesională, dar și cu dragoste pentru copii, vom urmări cu grijă integrarea celor mici în colectivitate, dezvoltarea dorinței de a învăța, călăuzirea primilor pași spre cunoaștere, acordând atenție preocupărilor specifice fiecărei categorii de vârstă.

 

 

535694_364472843637951_887484360_n Mureşan Adina, Educatoare –  profesor învățământ preșcolar

Educatoare la Gradinița Daniela, sunt licențiată a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei. Obiectivele pe care mi le propun sunt crearea unui mediu stimulativ pentru copil, care să încurajeze interacțiunea dintre copii, centrarea pe reușitele copilului, pe încurajare, utilizarea tipurilor de activități adecvate vârstei și specificului fiecărui copil, utilizarea jocului, explorării, crearea de contexte de învățare semnificative pentru copil, precum și propunerea de sarcini care să stimuleze dezvoltarea copilului sub toate aspectele. Cred cu tărie că meseria de educatoare nu seamănă cu nici o altă meserie. Ea nu se părăseşte seara şi se începe dimineaţa … Ea există în noi … Este o meserie în care mediocritatea nu este permisă, o meserie care epuizează şi înviorează, ingrată şi plină de farmec deopotrivă.

Guță Bianca, Educatoare – profesor învățământ preșcolar

biancaCopilul conține acea puritate a lucrurilor firești, încât educația înseamnă să-i acorzi libertatea de a-și alege stilul, să-i îndrumi pașii nesiguri, să-l înveți să aprecieze binele și frumosul din jurul său, să-i stimulezi puterea de creație, ajutându-l să se dezvolte în bună armonie cu sine, dar și cu cei din jurul sau. Cred că un lucru făcut cu pasiune are întotdeauna  o finalitate cu rezultate pe măsură. A sta în preajma copiilor și a lucra cu ei este o pasiune, o activitate făcută din suflet pentru viitorii oameni mari. Grădinița este locul în care mă simt ca într-o familie mare și asta încerc să le transmit și copiilor:  a home away frome home. Am absolvit Liceul Pedagogic ”Petru Maior” din Gherla în 2009, studiile continuându-le cu Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (2012) și Master în curs de finalizare în Consiliere Școlară și Asistență Psihopedagogică.

Antal Ana, Director unitate de invatamant, educatoare – profesor învățământ preșcolar
11091455_809064335843136_5279916273878107915_nMunca cu prichindeii este mereu interactiva si extrem de placuta.Mereumi-aplacut sa lucrez cu copiii de grupamica si la Gradinita PP “Daniela”  amsansa sa fiu educatoarea unor copii minunati, de grupa mica. Este o reala provocare pentru mine sa ii initiez in acest nou drum al vietii, dar reusita de la final de an scolar este o incununare a tuturor eforturilor. Studiile liceale le-am finalizat la Gherla,la Liceul “Ana Ipatescu”, iar apoi am urmat cursurile Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, si Masterat in Consiliere Educationala. Am o experienta de 3 ani in invatamantul prescolar, cu Grad Definitiv obtinut in anul 2015.

Noemi Noje, Asistentă 

noemiAsistenta Grădiniței-Creșei Daniela din 2013, am  absolvit  Școală  Postliceală  Sanitară  „Victor Babeș” în anul 2010, cu specializarea Asistent medical  generalist. Exercitarea profesiei o fac exclusiv cu respect față de viață și de persoană umană,  în orice situație ceea ce primează este interesul copilului și sănătatea publică. Acordarea serviciilor le fac la cele mai înalte standarde de calitate posibile, pe bază unui nivel înalt de competențe, aptitudini practice și performanțe profesionale fără niciun fel de discriminare, conform caracterizării pe care am primit-o de la părinții copiilor. Sunt o persoană foarte caldă și apropiată de copiii, fiind în permanență prezentă în timpul zilei alături de prichindeii din Creșă și Grădiniță.

Almășan Tania, Îngrijitoare copii Creșă

20161104_135009Mamă, soție, prietenă și educatoarea copiilor – munca în Grădinița Daniela este un privilegiu pentru mine, la fel și contribuția pe care o am în îndrumarea copiilor spre viață, spre cunoastere, încă de la cea mai fragedă vârstă. Fac parte dintr-o echipă de oameni vrednici, pentru care educația este atât o provocare, cât și un stil de viață. Se spune că de mici ne alegem meseriile și că înclinațiile ne sunt evidente încă de când jucam jocurile inocente ale copilăriei. Privind în urmă, îmi amintesc cu câtă bucurie mă jucam “de-a grădinița”, iar acum, după atâția ani, eu sunt cea care stă în fața  copiilor pentru actul educational încă din 2012. Sunt absolventa a Liceului Pedagogic ”Gh. Șincai”, Zalău (2006), iar studiile le-am continuat cu Facultatea de Geografie din Cluj-Napoca (2009) și Master în Managementul și Marketingul Firmelor (2011).

Laura Popovici, educatoare

15439709_10208221920894296_7025370117393039355_n„Copiii sunt viitorul nostru”. Doar de la copii învățam să fim veseli, optimiști și încrezători în oportunitățile noastre. Consider că o educație bună acordată încă din primii ani de viață, va face diferența în viitor. Este foarte importantă implicarea noastră în activitățile lor zilnice, pentru că ei au nevoie de  dragostea noastră, de răbdarea noastră și de timpul nostru pentru a ne putea bucură ulterior de roadele evoluției lor. Sunt absolventa Facultății de Geografie din Cluj Napoca, iar din anul 2015 sunt în jurul copiilor din Creșa Daniela.

Andreea Miron, Îngrijitoare copii Creșă

andreeaA fi în permanență cu preșcolari între 2 și 3 ani este una din cele mai frumoase meserii. Îmi place când văd copii fericiți, încântați de locul în care își petrec cea mai mare parte dintr-o zi. Reacțiile lor sunt minunate încă de dimineață, zâmbetul de pe chipul lor când ajung la grădiniță … zâmbet care continuă pe tot parcursul zilei. Deși am absolvit Facultatea de Științe Economice (2008), consider că această este meseria care mi se potrivește cel mai bine, o practic de doar un an de zile, iar zâmbetele copiilor sunt cele care îmi întăresc afirmația zi de zi.

 

 

Pentru grija pe care o au față de copiii noștri, pentru profesionalismul de care dau dovadă și pentru loialitatea dovedită, le mulțumim doamnnelor Ana Maria Cioază, Tompa Helga, Mihaela Gudor, Valentina Nistor şi Elisabeta Bodrea care sunt alături de noi zi de zi.

nuti

 

helga (2)    20161104_140035  20170404_15042617362450_1669608533055284_7766640633005264990_n